Services

Vores mere end 80 års erfaring med skilte fornægter sig ikke - skilte er stadig vores speciale.
Vi laver skilte i aluminium, messing, stål, plastic, akryl, glas, træ eller andre materialer.

Maskinskilte 
Vi har stor erfaring med gravering af specialtilpassede maskinskilte til jeres produktion i mange forskellige materialer og størrelser. Vi fremstiller også prototyper på maskinskilte, så I har et seriøst grundlag at vælge ud fra, for at vælge de rette skilte til jeres produkter.

Reversskilte
Sæt navn på medarbejderne med et lille skilt på brystlommen eller i jakkens revers. Det styrker jeres identitet og profil. Vi kan fremstille skiltene i jeres farver med og uden logo i det materiale, der passer til jeres brand. En magnet, nål eller krokodillenæb sikrer fastgørelsen på tøjet.

Firmaskilte
Vi graverer jeres firmaskilte til facaden, vejen og alle mulige andre steder, så kunder, leverandører og andre nemt kan finde jer. Sammen finder vi den rette løsning, der holder til slid, vejr og vind, alt efter hvor skiltet skal sidde.

Kontorskilte & oversigts skilte
Vi laver indendørs kontorskilte til institutioner og virksomheder, som viser vej og fortæller hvem, der har kontor hvor. Vi laver også store oversigts skilte, der giver overblik over jeres institution eller virksomhed og fortæller gæster og kunder, hvor de skal gå hen.

Navne- og dørskilte
Private kunder er også meget velkomne hos Gravør Dynesen. Har du konkrete idéer om, hvordan dit skilt ved hoveddøren eller på postkassen skal se ud, kan vi lave det. Er du i tvivl om, hvad du kan lide og hvad der passer, kan vi guide dig i materialer, skrifttyper og gravering. Vi har også et stort udvalg i eksempler, du kan se, inden du bestemmer dig.

Vi bruger både lasergravering og fræsegravering til at fremstille skilte og vi fortæller helt sikkert, hvad vi anbefaler til det skilt, I ønsker. Lasergraveret i høj kvalitet: effektivt, hurtigt og billigt. Fræsegraveret: en dybere gravering, også i høj kvalitet, der giver ekstra farvemuligheder.

Få mere viden om lasergravering og fræsegravering