Since 1928

OM GRAVØR DYNESEN

Tre generationer har skabt nutidens Gravør Dynesen

I 2011 slog vi os ned i industrikvarteret i Skejby. Det var et stort og vigtigt spring fra at bo på få kvadratmeter midt i Aarhus, men ikke mindst en understregning af, at vi især har fokus på industrikunder. Det betyder dog ikke, at vi går på kompromis med grundigheden og den gode kundeservice, som har været Gravør Dynesens varemærke gennem tre generationer.

Ulrich Lahn Høyer, der i dag ejer og driver Gravør Dynesen:
“Jeg er svigersøn af vores tidligere ejer, Jens Dynesen, og overtog virksomheden i 2001. Dengang havde vi især fokus på privatkunder og små erhvervsdrivende, som vi lavede stempler, skilte og andre ting til.
Med lasergraveringens fremtog har jeg valgt at satse på udviklingsopgaver og de muligheder, som den nye teknologi byder på. Men jeg lægger stadig vægt på godt håndværk, og jeg kunne ikke drive forretningen, som den er i dag, hvis ikke de to tidligere generationer havde drevet forretningen så godt, som de har gjort.”

Fra møjsommeligt håndværk til hurtig laser
Udover svigerfar Jens, er det grundlægger JP Dynesen, der har banet vejen til Skejby. JP rykkede i 1934 ind i en hjørnebygning i Jægergårdsgade i Aarhus, efter at have løst graveringsopgaver for erhvervsdrivende i Aarhus i seks år. JP Dynesen skabte en solid forretning og i efterkrigsårene investerede han i virksomhedens første maskiner til at løse graveringsopgaver.

Allerede i en ung alder begyndte Jens Dynesen at gå til hånde hos sin far. Det gav ham mod på at leje værkstedets baghus i 1956, hvor han producerede og graverede skalaringe til industrimaskiner. Jens overtog hele virksomheden Gravør Dynesen i 1969 sammen med sin kone, Kirsten.
I takt med tidernes udvikling investerede Jens i Gravør Dynesens første computerstyrede graveringsmaskine i 1982 og har løbende fulgt med kundernes brede efterspørgsel. Da Ulrich Lahn Høyer overtog firmaet, blev hans interesse for lasergravering vagt og siden er det i den retning, at Gravør Dynesen har udviklet sig.