GD i dag

OM GRAVØR DYNESEN

Gravering med passion, innovation og høje standarder

Hos Gravør Dynesen er vores dag fyldt med at designe, rentegne, skalere, slibe, polere, gravere, fræse, pudse, farve – alle faser i gravørfaget. Bogen er mest fyldt med graveringsopgaver for store industrikunder – skilte, måleudstyr, fjedre, cylindere og alt muligt andet. Men vi tager også glade imod en kunstner, der skal have lavet et messingstempel og alle andre mindre opgaver.

Legebørn udfordrer muligheder 

Fordi vi ikke kan lade være med at udfordre vores fag, maskinerne og teknikken, er der ikke mange dage imellem, at vi er i gang med at eksperimentere med et eller andet, som vores kunder endnu ikke har efterspurgt. For vi vil kunne rådgive, når vi bliver spurgt; Hvor lille et hul, kan man lave med laser? Hvor stor en plade kan man gravere i? Hvilken type tryk er bedst? Vi vil udforske mulighederne og vi leger med dem hele tiden. Faktisk viser det sig ofte, at de opgaver, der teoretisk ikke er muligt at løse med gravering, godt kan lade sig gøre alligevel, når vi har prøvet os lidt frem. Det gør os glade, for så kan vi hjælpe vores kunder endnu bedre på vej.

Vi sikrer kvaliteten

Det er helt sikkert, at vi kvalitets sikrer det, vi graverer på. Vi graverer aldrig på varer, der har fejl. Derfor kan vores kunder være sikre på, at vi ikke bare ukritisk løser vores opgave på et grundlag, der ikke er i orden. For os er det en fast del af god kundeservice at informere vores kunde, hvis han har været uheldig med en leverance, vi skulle gravere på.

Derfor kan vores kunder stole på at:

Vi har rigtig stor erfaring med alle typer for graveringer
Vi gør os umage
Vi er ikke bange for at prøve noget nyt – udfordringer, ja tak.