Services

Glasblæsning
Glasblæsning kan bruges på flere overflader. Det er en nænsom overfladebehandling af fx rustfrit stål og aluminium. Blæsningen foregår med glatte, kugleformede glasperler og slider ikke på materialet. Processen fjerner urenheder i materialets overflade og efterlader den ensartet, glat og silkemat. Med vores specialudviklede blæsepistol kan vi endvidere glasblæse "bløde", men meget præcise logoer og motiver på fx drikkeglas, bestik og porcelæn.

Korundblæsning
Korundblæsning foregår med korundfragmenter og er lidt grovere glasblæsning. Det er en effektiv metode, som efterlader materialets overflade mat. Efter korundblæsning efterbehandler vi materialet for at give det sidste finish. Vi korundblæser emner i glas og metal (typisk stål og aluminium) på op til 1000 x 600 mm – som specialopgaver, styk- og serieproduktion.

Mikrostråling
Mikrostråling er en skånsom metode til at rense finere overflader for grat og slagger fx efter lasergravering. Metoden kan også bruges til at lukke overfladen på materialet efter afrensningen. Mikrostråling foregår med små, kunstige rubiner af forskellig udformning.