Services

Gummistempel – Trodat, Justrite, Reiner og Colop
Gummistempler til dokumenter, kuverter og alt det andet papir, som stadig er svært at undvære på kontoret. Gravør Dynesen laver præcis det gummistempel, I ønsker. Det efterlader et aftryk i flere farver - med jeres tekst evt. logo og skrifttype. Datostempler leveres også i forskellige størrelser og farver.

Brændestempel
Brændestempler er bl.a. til aftryk i træ og plast og anvendes ofte som mærkningsmetode i værktøjer, møbler og paller mv. Flere virksomheder benytter brændestempel som tyverisikring. Et flot brændestempel i en vinkasse er med til at gøre en vin unik. Et brændestempel i en fiskekasse giver information. Tyverisikring, unik formgivning eller information – vi laver dit personlige stempel til den type træ/plast og til det formål, som du har brug for.

Prægestempel
Prægestempel, stålstempel, slagstempel. Forskellige navne for samme gedigne stempel, som typisk bruges til at stemple metal, fx smykker og maskindele. Kan også bruges på læder, ler og træ.
Brug også prægestempel på papir til en eksklusiv signatur på attester, eksamensbeviser, invitationer og regninger. Med et prægestempel på papir, vil det altid være tydeligt at en kopi af papiret er en kopi.

Segl og signeter
Med eksklusive segl og signeter, kan du sætte dit individuelle aftryk i lak. Det kan være som både logo eller monogram.

God service og rådgivning kan du ikke gå uden om her hos os. Næsten alt kan lade sig gøre.